×
about
30+

Jarenlange ervaring

AAB Brocanteur, WIE ZIJN WIJ?

AAB Brocanteur, gevestigd in Brussel, is zeven dagen per week bereikbaar en bedient zowel bedrijven als particulieren met uitgebreide woningontruimings- en verhuisdiensten.

Bij AAB Brocanteur bieden wij oplossingen op maat, afgestemd op uw wensen. Of u nu volledige verhuishulp nodig heeft of kiest voor verhuisdiensten met of zonder lift, wij zijn er om u te helpen.

Onze toewijding bij AAB is om snel en tegen onverslaanbare prijzen persoonlijke service te bieden. De kosten van onze dienstverlening zijn vooral afhankelijk van de te ontruimen oppervlakte, de sanitaire staat van de ruimte en de toegankelijkheid van uw pand.

Wij verzorgen alles, van het sorteren en opruimen tot het schoonmaken van uw ruimte, en zorgen voor een veilig transport van uw spullen door heel België.

Wij streven ernaar om u vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht de beste service te bieden!

Onze diensten

Antiekhandelaar Brussel

Onze dienst voor het zoeken naar antieke schatten is gespecialiseerd in de aankoop van verborgen schatten en vintage items, waardoor unieke en zeldzame stukken nieuw leven worden ingeblazen.

Laat meer zien

Lege zolder

Onze zolderopruimingsdienst biedt een kant-en-klare oplossing waarmee u uw ongebruikte spullen kunt opruimen en recyclen.

Laat meer zien

Huis Leegmaken

Onze woningopruimingsdienst biedt een snelle en efficiënte oplossing om alle ongewenste spullen uit uw woning te verwijderen.

Laat meer zien
3000+ tevreden klanten

Klanten

30+ Jaren

Ervaring

500+ Huizen

Huizen leeggemaakt

98% recensies

Positieve recensies

Waarom een huisopruimingsbedrijf in Brussel gebruiken?

Het opruimen van je bezittingen is een emotionele taak en kost veel tijd als je er niet aan gewend bent. Je moet ook nadenken over transport, het reserveren van parkeerplaatsen bij je gemeente, en misschien heb je ook een lift en/of container nodig. Dit zijn dingen die ons personeel in één oogopslag kan zien. Wij bieden u een eerlijke prijs voor het opruimen van uw huis en de beste prijs voor uw waardevolle spullen.

Huis leegmaken overal in Brussel.

Of het nu een noodgeval is of een langetermijnproject, wij zijn uw betrouwbare partner. Wij werken met mensen die allemaal hart voor hun werk hebben, zij zijn beschikbaar en efficiënt.

In geval van nood kunnen wij op de gewenste tijd komen, overal in Brussel, u ontvangt een gratis en complete offerte. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een afspraak. Wat de offerte voor het leegmaken van een huis in Brussel omvat:

  • Afhankelijk van het volume en de hoeveelheid grote items die we moeten opruimen
  • De prijs van de afvalverwerking/recycling
  • Extra kosten, zoals: het reserveren van parkeerplaatsen bij uw gemeente in Brussel, een lift, een container, enz.
  • Het aantal mensen dat nodig is om alles op te ruimen wat uw ruimte rommelig maakt, van de kelder tot de zolder en elke andere kamer die moet worden geleegd in Brussel.

Geeft u om uw ecologische voetafdruk? Dat doen wij ook! Wij respecteren het milieu en proberen de hoeveelheid afval te beperken. Wanneer wij een huis leegmaken in Brussel, doen wij ons best om niet alles naar de vuilstort te brengen.

Wat nog functioneel en in min of meer goede staat is, wordt verkocht aan tweedehands handelaren in Brussel of geschonken aan goede doelen.

Deze meubels, snuisterijen, apparaten, enz. zullen een nieuwe eigenaar vinden, vaak iemand in nood. De andere items, die geen waarde meer hebben, worden gesorteerd en naar de vuilstort gebracht waar ze worden vernietigd of gebruikt in de recyclingketen.

Wat de reden ook is dat u een huis, appartement, zolder, enz. moet opruimen in Brussel, vertrouw op AAB. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op voor alle informatie die u nog nodig heeft.

FAQ

AAB Brocanteur biedt uitgebreide huis leegmaken diensten in Brussel, inclusief het verwijderen van meubels, apparaten, persoonlijke bezittingen en algemene rommel uit woningen, appartementen en kantoren.
Om het proces van huis leegmaken te starten, neem gewoon contact op met AAB Brocanteur om een afspraak te maken. Ons team zal uw eigendom bezoeken, de te verwijderen items beoordelen en u een gedetailleerde offerte geven. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zullen we op de afgesproken datum beginnen met het opruimen.
Nee, AAB Brocanteur biedt gratis, vrijblijvende offertes voor alle huis leegmaken diensten in Brussel.
De duur van een huis leegmaken hangt af van de grootte van het pand en het aantal items dat verwijderd moet worden. De meeste huis leegmaken kunnen echter binnen 1-2 dagen worden voltooid. AAB Brocanteur zal u een geschatte tijdlijn geven tijdens het offerteproces.
Ja, AAB Brocanteur zet zich in voor milieuvriendelijke en verantwoorde verwijdering van opgeruimde items. We streven ernaar om zoveel mogelijk items te doneren of te recyclen, en alleen items die niet hergebruikt kunnen worden op een milieuvriendelijke manier af te voeren.

Contact