Skip links
AAB Brocanteur

Antiquair Brussel - AAB Brocanteur, Expert in Oude en Antieke Objecten

AAB Brocanteur is een gerenommeerd antiquair bedrijf in Brussel, gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van oude en antieke objecten van kwaliteit. Met onze ervaring en expertise zijn we trots op het aanbieden van onze diensten in de Brusselse regio en daarbuiten. Onze gepassioneerde antiquairs staan klaar om u te begeleiden bij het schatten en verkopen van uw waardevolle objecten, zoals schilderijen, meubels, zilverwerk, juwelen en Afrikaanse kunstvoorwerpen, onder andere.

Een team van ervaren antiquairs tot uw dienst

Het team van AAB Brocanteur bestaat uit ervaren antiquairs met een diepgaande kennis van de kunst- en antiekmarkt. Elk lid van ons team is in staat om de waarde van uw objecten nauwkeurig te beoordelen, en biedt u zo de beste voorstellen voor uw antiek. Wij zijn er trots op een referentie te zijn op het gebied van expertise van oude objecten in Brussel.

AAB Brocanteur

Schatting en aankoop van antiek aan huis

Om u een service op maat te bieden, biedt AAB Brocanteur huisbezoeken aan voor de schatting en aankoop van uw oude objecten. Onze antiekexpert komt bij u thuis om uw objecten nauwkeurig en eerlijk te beoordelen en te schatten. We bieden ook een gratis offerte om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de verkoop van uw antiek.

Complete opruimingsdienst

Naast de aankoop van uw oude en antieke objecten, biedt AAB Brocanteur een complete opruimingsdienst aan. Ons team zorgt voor de afvoer van niet-verkochte objecten, zodat u uw leven eenvoudiger kunt maken en optimaal kunt genieten van uw vrijgemaakte ruimte.

Marktleider in Brussel op het gebied van antiquairs

AAB Brocanteur is trots om marktleider te zijn in de sector van antiquairs in Brussel. Onze reputatie is gebaseerd op onze toewijding aan uitmuntendheid, expertise en aandacht voor detail. Voor al uw behoeften op het gebied van de aankoop en verkoop van antiek in Brussel, vertrouw op AAB Brocanteur, de ideale partner om uw erfgoed te waarderen en te beschermen.

This website uses cookies to improve your web experience.
Home
Account
Cart
Search
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security