U wenst uw inboedel op te ruimen?

AAB Brocanteur is de beste oplossing voor u

Leegmaken huizen

Een huis, een appartement, een leven vol herinneringen. Wanneer een woonst dient leeg gemaakt te worden, ten gevolge van een verhuis naar een rusthuis, een overlijden, een erfenis…Wat ook de reden mag zijn, er komen veel emoties bij kijken. Tegelijkertijd is het een hele opgave om een huis te ledigen. Er moet voor het goede materiaal gezorgd worden, het transport, een afvalbedrijf en er is vooral tijd nodig om alles op te ruimen. Uiteraard is niet alles om weg te gooien, dikwijls zijn er nog waardevolle spullen. Vertrouw op AAB Brocanteur. Wij komen ter plaatse en maken u een gratis prijsofferte. We bieden u de beste prijs voor uw waardevolle zaken en helpen u af van al de rest. Efficiëntie, snelheid en discretie, dat bieden wij u.
Wacht niet langer en contacteer ons via telefoon +32484171865, via mail chantal@aab-services.be of vul het antwoordformulier in. Wij contacteren u binnen de 24u terug.

Huizen leegmaken Brussel

U bent op zoek naar een snelle oplossing, in Brussel, om uw huis of appartement leeg te maken, misschien uw zolder, kelder of garage? Dit kan na een verhuis naar een rusthuis, naar het buitenland, na een overlijden of in geval van een erfenis…

teamwork concept